Лосось в маринаді з соусом Наршараб


40 ХВ

ЛЕГКИЙ

6 ПОРЦІЙ

Інгредієнти

Стейк лосося 1,5 кг
Перець чилі 2 шт
Соус Наршараб Grante 50 мл
Соєвий соус 50 мл
Оливкова олія 100 мл
Зелена цибуля 50 г
Чебрець 6 стеблів

ПРИГОТУВАННЯ

0 0 0
Загрузка...
1
Змішати соус Наршараб з соєвим соусом, оливковою олією, перцем чилі, нарізаним соломкою, і листям чебрецю. Залити цим маринадом попередньо нарізані на порції шматки лосося. Накрити плівкою та залишити в холодильнику на півгодини.
2
Розігріти духовку до 180 градусів, вистелити деко пекарським папером, на неї викласти промариновані шматочки лосося. Запікати 7-10 хвилин.
3
Маринад довести до кипіння в сотейнику. Привареним маринадом полити готову рибу і можна подавати.