Гранола з йогуртом та свіжими ягодами


15 ХВ

ЛЕГКИЙ

2 ПОРЦІЙ

Інгредієнти

Натуральний йогурт 100 г
Подрібнений мигдаль 2 ч.л.
Гранолы 50 г
Свіжі ягоди 50 г
Цукрова пудра за смаком

ПРИГОТУВАННЯ

0 0 0
Загрузка...
1
Змішати натуральний йогурт, цукрову пудру і подрібнений мигдаль.
2
Покласти 2 столові ложки суміші в креманку або прозорий широкий стакан. Додати зверху 2 столові ложки гранола і 2 столові ложки будь-яких свіжих сезонних ягід або фруктів за смаком.
3
Повторити шари в тій же послідовності ще два рази.
4
Охолодити в холодильнику і можна подавати.
Україна, 02090, м. Київ, вул. В. Сосюри, 6 Marketing@storefood.com.ua