Спагеті з соусом із грибів та мигдаля


30 ХВ

ЛЕГКИЙ

4 ПОРЦІЙ

Інгредієнти

Спагеті 500 г
Гриби 500 г
Мигдаль 50 г
Вершки 500 мл
Біле вино або вермут 100 мл
Цибуля 1 шт
Оливкова олія
Сіль, мускатний горіх

ПРИГОТУВАННЯ

0 0 0
Загрузка...
1
Очистити та дрібно нарізати цибулю. Злегка обсмажити на сковороді з невеликою кількістю оливкової олії. Додати вимиті, нарізані гриби та залишити тушкуватися близько 5 хвилин.
2
Додати біле вино або вермут та дати йому випаруватися. Додати вершки та добре перемішати.
3
Нарізати очищений мигдаль та додати в соус. Додати трохи солі та дрібку мускатного горіха за смаком.
4
Змішати отриманий соус із відвареними спагеті та можна подавати.
Україна, 02090, м. Київ, вул. В. Сосюри, 6 Marketing@storefood.com.ua