
Натуральний гранатовий сік Grante, який є основою соусу Наршараб, виготовляється із зібраних на власних плантаціях гранатів, вирощених в унікальному місці - Геокчайскому районі Азербайджану.
Плантації налічують 1 000 гектар гранатових дерев, які щорічно дають 1 000 тон неймовірно смачних гранатів.
Для виготовлення гранатового соусу Grante відбираються створені азербайджанськими селекціонерами спеціальні сорти: «Гюлеша», «Назік-кабуг», «Гирмизи-габуг» та інші.
Використання технології прямого віджиму соку безпосередньо із свіжих фруктів дозволяє зберегти все корисне, що є в кожному фрукті і робить соус Grante Наршараб надзвичайно смачним.
Гранатовий соус Grante виготовляєтсья на заводі AZNAR, який був заснований в 1969 році.
Гранатовий соус Наршараб TM Grante - подарунок із сонячної країни Азербайджан. Стиглі азербайджанські гранати різних сортів поєднуються в єдиний смак, який вже давно прийшовся до душі цінителям вишуканої кухні по всьому світу.
Цей соус чудово поєднується з м'ясними стравами і користується популярністю в авторській кухні. Соус Наршараб є ідеальним доповненням, як для м'ясних, так і для рибних страв. Його також можна використовувати в якості маринаду, заправки до салату і навіть як доповнення до десерту.
Додавання соусу Наршараб в страви допоможе підвищити рівень гемоглобіну, нормалізувати обмінні процеси, що відбуваються в тканинах; підвищити імунітет, наситити організм багатьма вітамінами, органічними кислотами.
Мікроелементи, які містяться в гранатовому соку, грають важливу роль в процесі кровотворення і особливо корисні для людей, які страждають на анемію. Крім того, гранатовий сік рекомендують застосовувати для профілактики онкологічних захворювань.
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки - 0,5 г, жири - 0,02 г, вуглеводи - 68 г.
Купити гранатовый соус Наршараб ТМ Grante ви можете прямо зараз прямо зараз.